| Kuidas panna google enda kasuks tööle |
| Postitaja: mrq |
2005-07-05 15:12:52 |
Eks ma ise olen ka laisk ja laseks teistel enda eest mõelda aga siiski on olemas selline paha koht nagu google. Kuidas seda kasutada ja panna tööle enda jaoks nii, et sealt saaks kätte just Sulle sobivaid andmeid.
Mis võimalused on olemas?
1. Võimalik leida andmeid sõna järgi lehel.
2. On üks "peidetud" võimalus. Nimelt täpsem otsing, mis võimaldab täpsustada otsinguid ;)
nt.
2.1. täpne fraas: "täpne fraas"
2.2. ükskõik milline sõnadest (erinevaid sõnu): ükskõik OR milline OR sõnadest
2.3. ilma sõnadeta: -ilma -sõnadeta
2.4. Domeeni, veebilehe raames saad otsida järgnevalt (nt. tippdomeenist .ee): otsitav sõna site:.ee
2.5. Tähtsustades sõna ehk ei otsiks mitut sarnast: +and +or +i
2.6. Sünonüümi otsing (inglis keelest): ~food
2.7. Numbrite otsing vahemikust: food 250..300mg
2.8. Otsi selle lehega sarnaseid lehti php.ee : related:www.php.ee
2.9. Otsi lehti mis viitavad selle lehele: link:www.php.ee
Nüüd proovib igaüks ise!
Viimati muudetud: 05-07-2005 15:19:16
Muutja: mrq
Põhjus:
|
| RE: Kuidas panna google enda kasuks tööle |
| Postitaja: finsoft |
2005-07-05 15:13:58 |
minule meeldib hoopis Google Toolbar ja siis sinna kiirelt kirjutatavad konvertorid nagu:
130 kg in pounds
193 cm in inches jne
töötavad ka Google otsingus otse loomulikult aga toolbariga koos on eriti hea vidin
aga üllatav on kui paljud inimesed ülalpool mainitud võimalusi ei tea ;)
paljudele inimestele võid küll maailma kõige vingema otsingumootori ette anda aga ega nad sealt ikka õiget vastust ei suuda leida
Viimati muudetud: 05-07-2005 15:16:11
Muutja: finsoft
Põhjus:
|
| Postitaja: njaaaaaa |
2005-07-05 15:18:31 |
|
Firefoxis ja Operas on väike Googliaken sisseehitatud.
|
2005-07-05 15:34:46 |
|
jah, kui firefox või opera käivad siis kasutan neid, kahjuks pean siiski 50% ajast IE-d kasutama, siis on Google Toolbar ikka asendamatu, kohe imelik näeb IE välja ilma selleta :P
|
| Postitaja: er |
2005-07-05 15:40:48 |
TSITEERITUD:jah, kui firefox või opera käivad siis kasutan neid, kahjuks pean siiski 50% ajast IE-d kasutama, siis on Google Toolbar ikka asendamatu, kohe imelik näeb IE välja ilma selleta :P Mis vägi sunnib sind IE-d kasutama?
|
2005-07-05 15:44:52 |
|
lollid riigiasutuste rakendused mis toetavad ainult IE-d näiteks(uskumatu kui palju neid jagub), samuti kliendid kes ainult IE-d kasutavad st. ka mina pean esiteks 100% olema kindel, et asjad IE-s töötavad ja alles siis saan kontrollida ka mujal jne Õnneks olen õlletehases juba paljud firefoxi-thunderbirdi radadele ümber suunanud :P
|
| Postitaja: axelpaan_ |
2005-07-05 18:17:18 |
|
vihkan igausugu toolbare, mis brauseritele tahetakse iga programmi installiga külge panna
üldse olen kõik nupud brauseri toolbaridelt ära võtnud, mida ma ei kasuta, tulemus - näen 90%-l ekraanist veebilehte, mitte ei ole leht kuskile ekraani keskele nuppude ja toolbaride vahele kitsaks kriipsuks surutud.
aga maitse asi
|
| Postitaja: vaalaskala |
2005-07-05 18:56:50 |
|
|
2005-07-05 18:59:18 |
TSITEERITUD:vihkan igausugu toolbare, mis brauseritele tahetakse iga programmi installiga külge panna
üldse olen kõik nupud brauseri toolbaridelt ära võtnud, mida ma ei kasuta, tulemus - näen 90%-l ekraanist veebilehte, mitte ei ole leht kuskile ekraani keskele nuppude ja toolbaride vahele kitsaks kriipsuks surutud.
aga maitse asi
vihkan ka ülalmainitud toolbare aga - google toolbari panen külge ise vabatahtlikult ta google sitelt downloadides ja installides (ei ole veel märganud, et mingi programmiga kaasa tuleks) ning korjan talt ära kõik nupud peale search- ja blockbari.
parim mida ise näinud olen on see kui inimesel oli vist 7 toolbari :P
ning webi korralikuks nägemiseks piisab ka heast resolutsioonist, ma olen nõus selle 0.8 cmi loovutama google toolbarile
|
2005-07-05 19:39:35 |
|
installige msn toolbar kah saate ie -le tabbed brausingu whahahahah
|
| Postitaja: monte |
2005-07-06 12:41:57 |
TSITEERITUD:
vihkan ka ülalmainitud toolbare aga - google toolbari panen külge ise vabatahtlikult ta google sitelt downloadides ja installides (ei ole veel märganud, et mingi programmiga kaasa tuleks) ning korjan talt ära kõik nupud peale search- ja blockbari.
parim mida ise näinud olen on see kui inimesel oli vist 7 toolbari :P
ning webi korralikuks nägemiseks piisab ka heast resolutsioonist, ma olen nõus selle 0.8 cmi loovutama google toolbarile
kusjuures tänapäeval pakendatakse kaasa DivX-iga minumeelest google toolbar. samas pole kohustust seda installida, kuid default on valitud - see mulle ei meeldinud igatahes.
samas kasutan ka ise seda ja ei oskagi nagu ilma :s
|
| Postitaja: nojah |
2005-07-06 12:46:28 |
|
Ma kasutan IE'd ainult sõprade pool, kes pole veel "switchi" teind. Väga haige ikka, koguaeg klõpsan scrolli peale, aga midagi ei juhtu. Ootan hetke ja alles siis tuleb meelde, mida kasutan. Järgmise lingi juures asi kordub. Vahepeal hoian ctrl'i all, jälle mitte midagi, paanika.
Harjumus on ikka üks tugev asi :)
|
| Postitaja: aju |
2005-07-06 13:20:23 |
TSITEERITUD:Ma kasutan IE'd ainult sõprade pool, kes pole veel "switchi" teind. Väga haige ikka, koguaeg klõpsan scrolli peale, aga midagi ei juhtu. Ootan hetke ja alles siis tuleb meelde, mida kasutan. Järgmise lingi juures asi kordub. Vahepeal hoian ctrl'i all, jälle mitte midagi, paanika.
Harjumus on ikka üks tugev asi :)
mis sa sellega öelda tahad, mul jookseb IE nagu kellavärk, tuleb lihtsalt osata oma masin puhas hoida.
FF renderdus on kohati muidugi tiba parem.
|
2005-07-06 13:46:37 |
TSITEERITUD:
mis sa sellega öelda tahad, mul jookseb IE nagu kellavärk, tuleb lihtsalt osata oma masin puhas hoida.
FF renderdus on kohati muidugi tiba parem.
Pidasin silmas seda, et nende kombinatsioonide juures avab ff lingi uues tabis ;)
|
| Kuidas kasutada Firefoxi |
| Postitaja: mrq |
2005-07-06 13:51:23 |
TSITEERITUD:ja selle teema mõte on viidata googli helpile?
http://www.google.com/intl/et/help/basics.html
http://www.google.com/intl/et/help/features.html
Küll Sa oled nutikas ;)
Aga see teema on rohkem läinud sellele, et kellel vähem pasunaid on ning kes eelistab IE-d või Firefoxi ja kuidas oleks parem Firefoxi kasutada ja, et ma avastasin, et vajutades lingi kohal rullikule avab ta selle uues tabis ja kui tahan tabi sulgeda, siis vajutan jälle rullikut tabi kohal jne. jne.
|
| RE: Kuidas kasutada Firefoxi |
| Postitaja: sarvik |
2005-07-06 14:15:12 |
TSITEERITUD:
ma avastasin, et vajutades lingi kohal rullikule avab ta selle uues tabis ja kui tahan tabi sulgeda, siis vajutan jälle rullikut tabi kohal jne. jne.
Täname. See küll lahe avastus :)
|
2005-07-06 15:20:13 |
TSITEERITUD:
Küll Sa oled nutikas ;)
Aga see teema on rohkem läinud sellele, et kellel vähem pasunaid on ning kes eelistab IE-d või Firefoxi ja kuidas oleks parem Firefoxi kasutada ja, et ma avastasin, et vajutades lingi kohal rullikule avab ta selle uues tabis ja kui tahan tabi sulgeda, siis vajutan jälle rullikut tabi kohal jne. jne.
samas see, et see teema selliseks on läinud ei ole minu teha ja keegi ei saanud mind takistada teemasse teemakohaselt vastamast.
|
2005-07-06 15:41:57 |
|
IE vs Firefox
Windows vs Linux
Gates vs Torvalds
Punane vs Sinine
Õun vs Pirn
sama mõttekad võrdlused ;)
kõik on maitseasi ja igaüks võib kasutada täpselt seda mis talle rohkem meeldib, IE-d võib ka nii kasutada, et midagi sinuga ei juhtu , sama asi Windowsiga (ärge nüüd valesti aru saage - mul on kõik oma masinad dual-boot, ei ole hullunud Gatesi-fanaatik :P).
|
2005-07-06 15:46:32 |
TSITEERITUD:IE vs Firefox
Windows vs Linux
Gates vs Torvalds
Punane vs Sinine
Õun vs Pirn
sama mõttekad võrdlused ;)
kõik on maitseasi ja igaüks võib kasutada täpselt seda mis talle rohkem meeldib, IE-d võib ka nii kasutada, et midagi sinuga ei juhtu , sama asi Windowsiga (ärge nüüd valesti aru saage - mul on kõik oma masinad dual-boot, ei ole hullunud Gatesi-fanaatik :P).
Teadmatus pole maitse;)
|
| Postitaja: aju |
2005-07-06 15:57:22 |
TSITEERITUD:
Teadmatus pole maitse;)
siis pole ju tegelt maitse asi.
|
| Postitaja: Einar |
2010-07-23 14:41:37 |
|
Küsimus et kas googlet saab sundida ka mingi programmi järgi otsima? Et näitad ette näiteks mingi nimekirja ja tema ütleb sulle näiteks mitu tulemust igaühe kohta oli. Eriti lahe oleks veel see, kui ta tulemused Wordi või Exelisse konverdiks.
|
| Postitaja: cdg... |
2010-07-23 17:32:55 |
|
kindlasti saab, natukene php-d: array, curl, preg_match, phpexcel :D
|