Tere!
Tegin hiljuti endale saidi pkhaljastus.info . Laadisin selle juba umbes nädal tagasi üles, kuid google ei ole ikka seda registreerinud. Võib olla on viga mu saidi scriptis vms.
Keegi oskab aidata?
Ette tänades
Oliver:)
| google'sse saamine | |
| Postitaja: oll88 | 2009-06-18 13:14:28 |
|
Tere!
Tegin hiljuti endale saidi pkhaljastus.info . Laadisin selle juba umbes nädal tagasi üles, kuid google ei ole ikka seda registreerinud. Võib olla on viga mu saidi scriptis vms. Keegi oskab aidata? Ette tänades Oliver:) |
|
| RE: google'sse saamine | |
| Postitaja: lk_ | 2009-06-18 13:32:40 |
| Postitaja: oll88 | 2009-06-18 23:15:17 |
|
Tänan,
aga ma olen enda url'i juba kaks korda lisanud. Ikkagi ei suuda google'i ämblikud mind yles leida. .... |
|
| Postitaja: Kaak | 2009-06-18 23:20:35 |
|
TSITEERITUD:
Tänan, Ju sul ei ole siis piisavalt hästi tehtud leht, et google selle ära põlgab. |
|
| Postitaja: oll88 | 2009-06-18 23:22:51 |
|
Jama lugu...
omaarust tegin kyll nii ilusa teise kus sain.. kui kellelgi aega ja viitsimist siis oleks lahe kui viskaksite pilgu peale mu sourcile...äkki jääb teil kohe silma midagi yleliigset või puudu olevat.:) ette tänades oliver |
|
| Postitaja: steve | 2009-06-18 23:32:16 |
|
google indekseerib lehti pidevalt, kuid sinuni jõudmine võtab aega, lisa oma link kuskile veebilehele, mille pagerank on üle 4 ja google jõuab sinuni kiiremini
|
|
| Postitaja: oll88 | 2009-06-18 23:34:39 |
|
ma tegin blogisid oma linkidega...trobikond ... see ka ei aidanud
võib olla võtab veidi aega jah... pluss ma panin igalepoole diggi ja sihukestesse kohtadesse ka yles, kuid millegipärast ma arvan et mul on mingi scriptiviga mis on google'le lihtsalt vastuvõtmatu:( tänades oliver Viimati muudetud: 18-06-2009 23:47:41 Muutja: oll88 Põhjus: |
|
| Postitaja: Waher | 2009-06-19 11:09:24 |
|
TSITEERITUD:
ma tegin blogisid oma linkidega...trobikond ... see ka ei aidanud Ermm, tasub veidikene veebiturundust õppida, aga niisama veebis nähtavaks saamine pole küll mingi kunst. Kui eelnevalt soovitatu aidanud pole siis kas Sa teed midagi kategooriliselt valesti või arvab Google Su lehe olevat vale ühel või teisel põhjusel või oled tema jaoks lihtsalt blacklistis. Aga vaevalt on tegu selle põhjusega. Viimati muudetud: 19-06-2009 11:11:55 Muutja: Waher Põhjus: |
|
| Postitaja: geo__ | 2009-06-19 11:34:22 |
|
TSITEERITUD:
Tere! Kui esilehe sortsu vaadata, siis sisu teksti seal ei olegi. (ainult "keywords") Google aga armastab nähtavat teksti indekseerida. Esilehe tekst on eraldi failis ja lingitakse lehele läbi iframe. Kõik lingid on sul javascriptis, arvatavasti ei jõua google bot üldse teiste lehtedeni. (kuna googlebot javascripti funktsioone ei käivita, parandage mind kui eksin) Soovitus: Kui tervet lehte ei viitsi ümber teha, tee üks leht kus sul on kõikide lehtede artiklid. (site map, või tree vms.) Ilma framedetta, kujundus ka pole oluline. Ja esilehele pane tavaline link <a href="..">link</a> sellele lehele. Mööda seda jõuavad robotid ka sisu tekstini. |
|
| Postitaja: Waher | 2009-06-19 11:54:48 |
|
Oh jah, vaatasin samuti source'i ja see veeb pole absoluutselt veebiturunduse sõbralik. Ei tasu lasta tuttavatel/sugulastel, kes koodikirjutajatena leiba ei teeni, turunduslikult tähtsaid veebe valmis teha.
Kui Sulle on veebiga kaasnev nähtavus ja võimalik kasum tähtis, siis soovitan võtta ühendust erinevate Eesti veebifirmadega ja las nad teevad Sulle pakkumisi sellise lihtsa veebi jaoks. Kui veeb ise veebina juba ebaõnnestub, siis vahet pole mis turundust Sa sinna peale teed, sellel pole edu ega saa ka olema edu tulevikus. $geo__ "kuna googlebot javascripti funktsioone ei käivita, parandage mind kui eksin" Igati õige, javascriptipõhine navigatsioon (ka selle rohkem advanced vorm, AJAX'i kaudu), pole otsingumootorite poolt indekseeritav kui see juba ei esine lehel bot'i sinna sattudes. Google ignoreerib või peab vähetähtsaks ka peidetud informatsiooni, display:none on tema jaoks display:none, ning igasugused z-index kaudu info peitmised on Google jaoks samuti blackhat SEO, millega ta happy pole. Antud juhul on küll jah põhjus iframedes ja javascriptipõhises navigatsioonis. Veeb vajab URL'e, et seda saaks korralikult indekseerida. Viimati muudetud: 19-06-2009 11:58:14 Muutja: Waher Põhjus: |
|
| Postitaja: TopCod3r | 2009-06-20 17:55:59 |
|
TSITEERITUD:
Google ignoreerib või peab vähetähtsaks ka peidetud informatsiooni, display:none on tema jaoks display:none, ning igasugused z-index kaudu info peitmised on Google jaoks samuti blackhat SEO, millega ta happy pole. Kas väidad, et googlebot parsib kõik lehel olevad stiilifailid läbi, et tuvastada, ega mingile tekstile määratud klass "foo" juhuslikult seda teksti ära ei peida? |
|
| Postitaja: oll88 | 2009-06-20 18:47:26 |
|
igatahes tegin endale sitemapi, ei tea kui hästi välja kukkus (pkhaljastus.info/sitemap.xml) . sait ise pole veel yles läinud. annan veel aega kui kuskilt firmast abi hakkan küsima..saatsin googlele reconsidration requesti kaa
ps! on kellelgi soovitada kus võiks lasta oma lehte kohandada..või täiesti uus teha... Viimati muudetud: 20-06-2009 18:50:44 Muutja: oll88 Põhjus: |
|
| Postitaja: ninnunännu | 2009-06-20 21:32:02 |
|
TSITEERITUD:
igatahes tegin endale sitemapi, ei tea kui hästi välja kukkus (pkhaljastus.info/sitemap.xml) . sait ise pole veel yles läinud. annan veel aega kui kuskilt firmast abi hakkan küsima..saatsin googlele reconsidration requesti kaaAlati on kasulik lasta asju teha professionaalidel, kuigi see maksab. Aga tihti tasub see hiljem ära. Antud leht on ikka täielik kräpp. |
|
| Postitaja: oll88 | 2009-06-21 05:53:12 |
|
okei...nii kes on nõus mingi kokku lepitud summa eest mu saidi ära fixima? mu email on oliver.ku@hotmail.com, kui huvi tekib andke teada heaga, ärge ainult inge hinda nõudke... eriti lahe oleks kui keegi võtks tasuta asja ette, aga liiga palju ei tasu ka loota:)... asjaga on kiire :)
tänud:) |
|
| Postitaja: killr | 2009-06-21 19:13:04 |
|
kulla inimene, miks peaks keegi su jama tasuta ära korda tegema :)
1k eest teeks ära |
|
| Postitaja: oll88 | 2009-06-21 20:07:32 |
|
palju küsid:)...igatahes sait läks yles juba..
Viimati muudetud: 21-06-2009 20:33:59
Muutja: oll88 Põhjus: |
|
| Postitaja: Tim | 2009-06-21 21:31:22 |
|
Soovitan pöörduda Timo Tederi poole, tegemist on internetiturunduse ja SEO guruga.
Tema töötunni hind on küll kallis, kuid asi on seda raha väärt. Meie ettevõtte kodulehe külastatavus tõusis kohe 95%! www.cns.ee www.timoteder.ee Lugupidamisega, Tim of Estonia |
|
| Postitaja: Waher | 2009-06-22 10:08:34 |
|
TSITEERITUD:
Väga tõenäoline. Viimastel aastatel on seda erinevates foorumites arutatud ning on märgatud et Googlebot ei vaata mitte ainult CSS'i üle, vaid ka javascripti. Märgati et sama bot mis access'ib lehti, korjab serverist ka CSS ja javascripti faile. Kuna Google aktiivselt võitleb blackhat veebiturunduse vastu, siis on tõenäoline et vähemalt esimese või ka teise-taseme parsimised ja odavamad 'trikid' tuvastab ta tõenäoliselt ära. Mida see täpselt teeb, on ebaselge, aga sellised lihtsamad asjad leiab ta kindlasti üles ja ignoreerib, kui spämmiks või blackhat'iks peab. Sellel on kindlasti omad piirid ja ma pole kindel kui palju ta js frameworkide kaudu peidetud asju tuvastab (kui üldse) ning kuidas deeply-nested infot CSS'i puhul tuvastab, aga see mida nende bot ei leia saab tihti Google poolt karistamist käsitsi. Google'l on osakond mis võtab vastu blackhat veebiturunduse veebide raporteid ja karistab või blacklistib neid teatud bot'ide eest. Ja manuaalne karistamine on Google puhul parajalt valusam. Muidugi Eestis ja eestikeelsete veebidega on kindlasti omajagu lihtsam, aga blackhat meetodeid ei soovita siiski ühelgi endast lugupidaval veebiturundajal kasutada. Viimati muudetud: 22-06-2009 10:27:37 Muutja: Waher Põhjus: |
|