PHP.EE FOORUM   
Nimi:   Pass:   Mäleta mind! 
   Teemad | php.ee esilehele | registreeri | Märgi kõik teemad loetuks | #php.ee Skype vestlus | RSS
UUS TEEMA  OTSI  Lehekülgi: 1
pakkuda tööd, interspire shopping cart kohandamine ...
Postitaja: montePhp 2010-07-24 00:22:26
Et siis oleks välja pakkuda selline töö. Kujundust kui sellist ei ole olemas, on lehekülg millega sarnast klient soovib ja see on - siiralt lihtne.

Pakun, sest mul pole aega ja energiat sellega tegeleda, endale jätan lisamodulaarsuse kirjutamise jms.

Eeldan: kogemuse olemasolu - interspire templiidisüsteem on üksjagu tüütu ja vastik (ehki tal on ka häid külgi), kui pole varem teinud, siis see töö pole sinu jaoks.

Töö pole ei eriti suur ega eriti keeruline, vaja on baastasemel asjad lahendada, oluline on minu jaoks varasema kogemuse olemasolu ja LAIAS laastus asja lahendamine, detailidega võin ise hiljem nokkida.

Kui oled asjast huvitatud ja:

1) Tunned Interspire shopping carti (või oled vähemalt korra selle visuaali kohandamisega kokku puutunud) ja ...
2) saad KOHE alustada ...

siis kirjuta mulle madis.aasla@gmail.com

detailid privaatselt. võiks ka mingi orienteeruvat hinda pakkuda. Vaja on luua baaslayout, käia üle ülemise taseme raamtempleidid, teha menüü ümber mingi jquery jubinaga, enamus peaks olema teostatav üldiste css-ide mugandamisega....

Maksan - nii nagu vaja, arvega või ilma, sulas või ülekandega, tingimus, et töö oleks tehtud. Vaja on teha esimene baasosa, et välimine raam vastaks etteantule. Lõpliku silumise (ja kõik miljon snippetit) teen ise.

RE: pakkuda tööd, interspire shopping cart kohandamine ...
Postitaja: monte 2010-07-24 00:31:32
täpsustuseks, minu hinnangul ei ole reaalne töö maht mingil juhul rohkem kui 10 tundi - seda eeldusel, et süsteem on tuttav.
Postitaja: Interpro 2010-07-30 18:30:17
Kogemust oma 2 aastat interspire näppimisega juba
aga eks saadan maili

viska antud poe link ka siia et saaksin üle vaadata asja
ja mis versiooniga tegu ?
Postitaja: monte_ 2010-07-30 18:59:44
TSITEERITUD:
Kogemust oma 2 aastat interspire näppimisega juba
aga eks saadan maili

viska antud poe link ka siia et saaksin üle vaadata asja
ja mis versiooniga tegu ?

tegemist on pm viimase versiooniga, kaks kuud vana reliis. Vaatasin boxi, maili ei näinud. Pole ise leidnud aega teha, nii et pm on pakkumine endiselt jõus. Ükjs härra avaldas veel soovi, aga ta pole teinud varem, ma ei tahaks anda ilma kogemsueta vennale, sest mul on meeles kui hädas ma ise sellega esimesel korral olin.

Nii et kui huvi on võib endiselt kirjutada.

Leheküljed: 1

©2002-2010 Martin Rebane & PHP.ee kaasautorid
  1.51171708107